Skocz do zawartości

3 bit

Gość tjulita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KOLEJNOŚĆ UKŁADANIA: herbatniki mleko skondensowane herbatniki masa budyniowa herbatniki śnieżka starkowana czekolada * Puszkę mleka skondensowanego słodzonego gotować 2 godziny, ostudzić. * Dwa budynie waniliowe ugotowac w jednej porcji mleka, gdy wystygnie zmiksować z 1/2 kostki masła. * 1 śmietana 18% 200ml zmiksować ze śnieżką i na to posypać wiurki kokosowe. smacznego

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja tez chcialabym znac ilosc herbatnikow, bo ciacho wygląda smakowicie:) a tą śmietane to razem ze śnieżką? czy najpierw śnieżkę, a potem dodać śmietanę?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Droga Tjulito nie doczekałam się na moje zapytanie, czekałam około dwuch tygodni. Zależało mi bardzo na tym cieście, właśnie na dzisiaj, zaryzykowałam zrobiłam jak uważałam wyszło bardzo dobre.Zużyłam 7 paczek herbatników i robiłam na zwykłej blaszce. Mimo wszystko za przepis serdecznie dziękuję. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ! Reniu! To jak zdecydowałaś się upiec" To Cudo" to ja chyba też się skuszę ,ale z Twoimi wskazówkami .Może napiszesz jak dawałaś sobie rade i końcowy rezultat ! jak smakował np: ewentualnym gosciom lub po prostu Tobie!! :Pozdrawiam Magdalena!!!lol: :)

Opublikowano

Ciasto jest pyszne , .moim gościom bardzo smakowało. Syn od razu musiał siadać do komputera i drukować przepis dla gości. Tak jak napisałam zużułam 7 paczek herbatników, robiłam na zwykłej blaszce takie jak są w sprzedaży.Przepis się nie zmienił robiłam tak jak koleżanka napisała.Polecam , mało roboty mleko można wcześniej przygotować, no i nie trzeba piec na pewno się nie przypali. Pozdrawiam Jeżeli jeszcze są jakieś niejasności chętnie odpowiem.

Opublikowano

Budynie ugotować w jednej porcji mleka zwykłego ,tak pisze w przepisie a mleko w puszce osobno. Przeczytaj dokłanie przepis pozdrawiam! :)

• 2 tygodnie później...