zuziorek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Składniki: 20 dkg sera zółtego (zetrzeć na najdrobniejszej tarce) jogurt naturalny 250 ml 3 łyzki majonezu 1 duzy ząbek czosnku, wycisnięty przez praske Wszystkie składniki połączyć, wymieszac, ewentualnie doprawic wg własnego uznania. Ja dodaję odrobinę vegety. Odstawić na 1h do lodówki. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Kasiu skusiłam się na Twój dip :) Jest pyszny, szkoda tylko, że tak późno zauważyłam ten przepis, ale naprawdę jest rewelacyjny w smaku i trudny do rozszyfrowania, każdy z gości pytał co to takiego i z czego jest zrobione. Zniknął ze stołu pierwszy - dla mnie mało co zostało :wink: Polecam, do... pizzy, zapiekanek, mięs, kiełbasek z grilla i nie tylko, kanapek - jest wyśmienity - mniam ;) Serdecznie Cię pozdrawiam Kasiu i dziękuję za przepis :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi