iwona30 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Składniki: 50 dyni 50 dkg jabłek 25 dkg cukru 1 torebka żelfixu Dynię i jabłka pokroić w kostkę smażyć aż zmiękną, dodać cukier gotować jeszcze chwilkę, na końcu dodać żelfix i mieszać tak długo aż piana zniknie, nakładać gorącą marmoladę do słoików odwrócić do góry dnem. Cytuj
basga Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Uwielbiam dynię-szkoda że jest taka wielka i ciężka!W ubiegłym roku robiłam dżem z dyni z dodatkiem kiwi-super smak no i jaki wygląd miały te pesteczki w pomarańczowym dżemiku! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.