Dora35 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 1 dojrzałe avokado (musi być miękkie) 2 jajka na twardo 1-2 łyżki majonezu szczypiorek lub cebulka zielona sól,pieprz szczypiorek drobniutko pokroić jajka zetrzec na tarce avokado obrać ze skórki i drobniutko pokroić dodać majonez i łyżką dokładnie wymieszać można to łyżką troszke rozetrzeć żeby przypominało paste doprawić solą i pieprzem konsystencja ma być gęstawa Cytuj
Olusia Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Żeby awokado nie ściemniało należy skropić je cytryną lub najlepiej oliwką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.