Marra Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Znacie jakieś przepisy na pyszne dania robione w szybkowarze? Cytuj
Marra Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Hej, czy nikt nie ma szybkowaru? To taki garnek do gotowania pod cisnieniem. Jestem na niego skazana na najbliższe pół roku, ponieważ moja 4 letnia córka przeszła salmonelle i teraz jest na diecie lekkostrawnej i beztłuszczowej. W tym garnku zrobiłam PIECZONKE z z przepisu na daniach głównych i wyszła pyszna, beztłuszczowa i lekkostrawna :). Moze jeszcze ktoś ma jakieś pomysły niekoniecznie na szybkowar ale żeby zachwycic czterolatke. Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 ...o szybkowarze było wspomniane tutaj - ja niestety nie mam szybkowaru :P , ale wiem co to :) Cytuj
DeLarge Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jak tylko znajdę trochę czasu wolnego to coś zaproponuję, ale proszę o cierpliwość, koniec semestru to mam masę pracy...(nie mam czasu na wklepywanie) Cytuj
basga Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 https://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=28052 PODAJĘ CI LINK NA TEMAT SZYBKOWARÓW. :) Cytuj
Marra Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Bardzo dziękuje za "odsyłki" trochę mi się rozjasniło no i czekam jeszcze na te przepisy DeLarge :) Już traciłam nadzieje ze ktoś się odezwie. Gratulacje Dorotko stronka SUPERRR!!!!. Wypróbowałam juz kilka przepisów i są super. Czuje sie zobowiązana i w niedługim czasie podzielę się z Tobą oraz całą reszta moimi sprawdzonymi "receptami" Pozdrawiam gorąco i czekam jeszcze na pomoc :P Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Dziękuję Marra :) :P :lol: Bardzo się cieszę, że przepisy ze strony się udały i z niecierpliwością czekam na Twoje sprawdzone receptury, z miłą chęcią je wypróbuję. Pozdrawiam :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Marra ja również czekam na Twoje przepisy i pozdrawiam. Cytuj
Marra Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Pożyczyłam szybkowar od teściowej i słuchajcie, jestem zachwycona. Mięsko mieciutkie, bez tłuszczu . Ziemniaczki w 10 min miękkie i smaczniejsze od tych gotowanych tradycyjnie. Pieczonka Dorotki była pycha (https://www.smaczny.pl/przepis,domowe_pieczonki) zrobiłam też wersję bez buraczków a z pieczarkami i tez wysmienite!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Bardzo się cieszę, że pieczonki smakowały :grin: Ja latem często je piekę na "ognisku" i z buraczkami (bo buraczki bardzo lubię, no i dodają koloru :grin:), ale z pieczarkami jeszcze nie jadałam, więc będę musiała spróbować - dziękuję za pieczarkową propozycję :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi