Skocz do zawartości

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Wcześniejsza
  2. Witam, właśnie zrobiłam i smaczne, tylko przesadziłam ze słodzikiem hihihi
  3. Mariola233

    Pizza

    Witam, właśnie zrobiłam placki,wszystkim smakowały,polecam
  4. Przepis mojego autorstwa: "Pierogi z ryżem i brokułem" Ciasto: Mąkę zmieszać z jajem i wodą. Można nie dodawać jaja, ale ciasto będzie twardsze. Ciasto rozwałkować i wykroić na pierogi. Farsz: Ugotować ryż oraz brokuł, zblendować i połączyć. Można dodać trochę sera żółtego. Farszem nadziać ciasto pierogowe. Pierogi wrzucić do lekko osolonej wrzącej wody i ugotować. Podawać z masłem i sosem sojowym. Smacznego!
  5. Ciasto: Mąkę zmieszać z jajem i wodą. Można nie dodawać jaja, ale ciasto będzie twardsze. Ciasto rozwałkować i wykroić na pierogi. Farsz: Ugotować ryż oraz brokuł, zblendować i połączyć. Można dodać trochę sera żółtego. Farszem nadziać ciasto pierogowe. Pierogi wrzucić do lekko osolonej wrzącej wody i ugotować. Podawać z masłem i sosem sojowym.
  6. Szyszki sosnowe mogą być przygotowywane na wiele sposobów.
  7. Annaizw

    Nieudana pasteryzacja

    Witam. Robiłam powidlo sliwkowe, przełożyłam do słoików i pasteryzowalam 20 min. Później odwróciłam do góry dnem. Niestety przykrywki klikaly i nie były wklęsłe. Powtórzyłam pasteryzacje ale znów przykrywki nie zassaly. Tylko jeden na cztery był wklęsły. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Czy mogę jeszcze raz pasteryzowac ?
  8. Witam. Ryżu 100 gram? Pozdrawiam
  9. martitka8

    Ubic Cale Jaja

    Witam ja ubijam całe jajka z cukrem i od 30 minut mam cały czas wodnista masę lekko żółtawą nie chce się ubić na biala konsystencję, co zrobic?
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.