mazia Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Cebulaki z kukurydzą składniki: - duża cebula - 2 łyżki masła - puszka kukurydzy - 150ml mleka - pęczek natki - 4 jajkai - 25dag mąki - sól, pieprz - olej Cebulę pokroić, zeszkilć na maśle. Natkę drobno posiekać. Jajka, mleko i makę zmiksować, dodać cebulęi kukurydzę. Ciasto przyprawić do smaku. łyżką nakładać nieduże porcje i smażyć po 3 minuty z kazdej strony. Podawac z sosami i sałatkami. SMACZNEGO ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.