aga11 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 4jaja ugotowane na twardo przemleć przez maszynke,razem z odciśniętą bułką.Do masy dodać sól,pieprz,1 surowe jajo,zrunienioną cebule,i wyrobić.Formować kotlety,obtoczyć w bułce tartej,i smażyć.Smacznego. :lol: Cytuj
uretan Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 To może być także wspaniały farsz do naleśników. Znakomita zagryzka do czerwonego, czystego barszczyku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.