Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

600 g Mintaja sól mielony pieprz 1/2 łyżeczki mielonej ostrej papryki 150 g masła 1/2 szk posiekanej natki pietruszki 1 łyżka soku z cytryny Ryby umyć(filety letko rozmrozić) posolić posypać pieprzem, ułóżyć w żaroodpornym naczyniu. Przyżądzić masło pietruszkowe: masło rozpuścić i dodać natkę i sok z cytryny, wymieszać. Polać ryby masłem, posypać papryką, wstawić do gorącego piekarnika i piec ok 20 min aż ryby będą miękie.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.