zuziorek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Składniki: kostka mintaja ok 4szt ( w zależności jakie naczynie żaroodporne posiadasz} opakowanie mrożonych jarzyn w paskach ok 1kg pieczarek śmietanka słodka ok 300ml sól, pieprz, vegeta ser żółty Rybę obtoczyć w jajku , mące i usmażyć na patelni. Pieczarki pokroić i troszeczkę poddusić aż puszczą wodę. Zaroodporne naczynie wysmarować masłem i układać warstwowo: 1/2 paczki mrożonki 1/2 pieczarek ryba 1/2 pieczarek 1/2 paczki mrożonki doprawić, zalać śmietana Przykryć i piec w piekarniku nagrzanym do temp. ok 180 s do momentu aż śmietana zmieni konsystencję na twarożkową i jarzyny będą miękkie. Po upływie ok 1 godziny posypać utartym serem i zapiec do jego rozpuszczenia. SMACZNEGO Cytuj
ali Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dostałam ślinotoku, to musi być pyszne! Muszę zrobić na piątkowy obiad. Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 :lol: Dodam tylko, że do tej zapiekanki smakuje każdy filet rybny. Może to być dorsz, panda..... Cytuj
arabika Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 :lol: :lol: :lol: Z PANDY :) :) Wyszła by zapiekanka z misia a nie z ryby :) Myśle że chodzi o PANGE :) Cytuj
zuziorek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 :lol: Biedny miś nie jego chciałam zjeść!!! :lol: Chochlik został w porę wyłapany :lol: dziękujemy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.