Jamaica Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 -1 szklanka cukru pudru -2-3 łyżki soku z cytryny Cukier wsypać do miski. Dodać do niego sok z cytryny i utrzeć całość mikserem. Gotowe :D Nadaje się praktycznie do wszystkiego. Makowce, pączki, keksy, ciasteczka, pierniczki, oponki... Wszystko smakuje z nim milion razy lepiej :-) Można też zamiast soku z cytryny dodać sokm wiśniowy. Smak będzie całkiem inny (że o pięknym kolorku nie wspomnę :D). Smacznego!!!!!!!!!!! Cytuj
Gość Najram Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Dziękuję za przepisy pró- bowałem pierwszy bardzo dobry. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam i polecam lukier cytrynowy do tegorocznych pierniczków i pierników :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.