Marcin Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Witajcie, W wątku Książki Kucharskie dowiedziałem się o czymś, co w sumie jest dość oczywiste - czekacie aż extra.smaczny.pl się rozkręci. Cóż - jest to dość naturalne na początku istnienia strony płatnej. Zwłaszcza takiej powstałej w sposób uczciwy - znaczy płatnej od początku - bez ściemy - nie chcieliśmy od Was przepisów, które potem "zamknęlibyśmy" w płatnej stronie - wiecie o wszystkim od początku do końca :) Dlatego też ogłaszam: "PROMOCJĘ ROZRUCHOWĄ" (nazwa zastrzeżona :) ) Każdy użytkownik forum, który zgłosi się do mnie na Prywatną Wiadomość otrzyma roczny abonament za połowę normalnej ceny - czyli za 12 zł (to już końcowa cena z podatkiem VAT). Oferta nasza trwa do jej zakończenia, co ogłoszę w tym wątku. Pozdrawiam i zapraszam. Jeżeli macie jakieś pytania zapraszam na gadugadu. Mój numer to: 866991 Jeszcze informacja co oferujemy w płatnej wersji: - Dostęp do sprawdzonych przepisów z Książek Kucharskich naszych użytkowników - Bardziej przejrzysty układ strony z większymi zdjęciami - Możliwość stworzenia własnej książki kucharskiej ze zdjęciami potraw, komentarzami i ocenami innych użytkowników extra.smaczny.pl - Brak reklam przeszkadzających w oglądaniu strony - Możliwość dodawania przepisów do ulubionych - Możliwość dodawania notatek do przepisów - Możliwość ściągnięcia ebooka ze "Smacznymi" przepisami. Cytuj
Gość KOLATEK Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 witam serdecznie. ale jak ja mam zrobic i co aby zakupic ten abonament za 12zł. i czy bede za ta sume mogła korzystac z niego jak za 24zł?/ prosze o informacje Cytuj
Marcin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Szczegóły wysłałem Ci na Prywatną Wiadomość. Oczywiście konto w promocji ma identyczną funkcjonalność jak to zakupione po pełnej cenie. Cytuj
Majeczka Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 A co to jest "zeberko dobrej gozkiej czekolady w sosie pieczeniowym pycha" ???? No a ja jak zwykle namieszałam :oops: nie wiem tylko co i dlaczego :) Zaklepałam sobie abonament na Smaczny ( chyba pazerna jestem :oops: ) Nie wiem tylko dlaczego w przelewie automatycznie wklepuje mi 24 zł a nie 12 zł. Przelew co prawda nie poszedł, bo karte kodow do przelewów okazalo sie, że mam w pracy. A kartą visa jakos nie zwyczajna jestem placic. Moze ktos mnei doinformuje do jutro co i jak :D Ups.dawno mnie na forum nie bylo i nie moge sie połapac, skad wzial sie cytan na gorze mojej poprzedniej wypowiedzi :) :oops: Kurna.... .jak to poprzedniej to przeciez cały czas ta sama wypowiedz :D Cytuj
Marcin Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 24 zł jest dlatego, że Każdy użytkownik forum, który zgłosi się do mnie na Prywatną Wiadomość otrzyma roczny abonament za połowę normalnej ceny - czyli za 12 zł (to już końcowa cena z podatkiem VAT). Tak więc PRZED zakupem abonamentu należy się skontaktować ze mną. Wysłałem już Tobie na prywatną wiadomość informację jak należy skorzystać z promocji. Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witajcie. Promocja dla Forumowiczów kończy się wraz z końcem października. Zapraszamy więc wszystkich, którzy chcą po obniżonej cenie skorzystać z extra.smaczny.pl do skorzystania z promocji - zapewniam - warto :grin: Tym bardziej, że niedawno liczba przepisów podanych przez czytelników extra.smaczny.pl przekroczyła 150 i wynosi już ponad 420. Ponadto przygotowujemy zmiany, które spowodują nie tylko to że będziecie się czuć na extra.smacznym dużo bardziej "przytulnie", ale także to, że będziecie jeszcze więcej wiedzieć o przepisach które wykonujecie. A dodając własne, ciekawe przepisy będziecie mogli wygrać przydatne w kuchni nagrody :-D Ale na razie o tym sza.... ;-) Pozdrawiamy Dorota i Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi