Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pół filiżanki majonezu pół filiżanki śmietany 3 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki musztardu (najlepiej Dijon) 2 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku cytrynowego sól pieprz do smaku solimy i pieprzymy łososia, skrapiamy cytryną i wrzucamy na na grill lub do piekarnika z podanych składników szykujemy sos który musimy odstawić do lodówki na 3 godziny) serwujemy łososia z przygotowanym sosem

Opublikowano

Ja proponuje marynate: sok wycisniety z pomaranczy musztarda miodowa ( honey mustard) swiezy zielony koperek- posiekany sol pieprz odrobinka czosnku w proszku Skladniki wymieszac. Lososia marynowac ok 30 min i piec w dobrze nagrzanym piekarniku lub na grilu. Ilosc skladnikow wg uznania.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.