Ilona Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czym przyprawić mięso z łososia przed usmażeniem na grillu? Macie może jakieś sprawdzone przepisy? :roll: Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 pół filiżanki majonezu pół filiżanki śmietany 3 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki musztardu (najlepiej Dijon) 2 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku cytrynowego sól pieprz do smaku solimy i pieprzymy łososia, skrapiamy cytryną i wrzucamy na na grill lub do piekarnika z podanych składników szykujemy sos który musimy odstawić do lodówki na 3 godziny) serwujemy łososia z przygotowanym sosem Cytuj
Ilona Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Brzmi pysznie.... :roll: Cytuj
Agusia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja proponuje marynate: sok wycisniety z pomaranczy musztarda miodowa ( honey mustard) swiezy zielony koperek- posiekany sol pieprz odrobinka czosnku w proszku Skladniki wymieszac. Lososia marynowac ok 30 min i piec w dobrze nagrzanym piekarniku lub na grilu. Ilosc skladnikow wg uznania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.