Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki:

? szklanka cukru

? puszki puree kasztanowego

2 łyżki mąki

? szklanki mleka

3 białka

cukier puder

Przygotowanie:

Wymieszać cukier i mąkę, dodać powoli mleko i puree kasztanowe. Mieszaninę gotować przez 5 minut ciągle mieszając. Ubić białka i dodać do ciasta i wymieszać. Piec w piekarniku w temperaturze 200?C przez 20-25 minut. Gotowy suflet posypać cukrem pudrem.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub [LINK NIEAKTUALNY]

post-5074-1174143599_thumb.gif

Opublikowano

zero wyświetleń a już ocena na 5...

CO JEST GRANE MOŻE TE GWIAZDKI MOŻNA JAKOŚ USTAWIAĆ ???

to niesprawiedliwe przepisy sobie muszą przecież same "wypracować"ilość gwiazdek.

Opublikowano

Te gwiazdki to ocena danego przepisu. Każdy z nas może za pomocą tych gwiazdek zagłosować na dany przepis, i jeżeli mu dana potrawa smakowała to daje 5 gwiazdek, oczywiście wyświetlana liczba gwiazdek to będzie średnia wszystkich naszych głosów. Każdy z Forumowiczów może tylko 1 raz zagłosować na dany przepis, oczywiście jak chce to może swoją ocenę zmieniać. Autor wiedząc, że jego przepis jest dobry, może od razu zagłosować, i zazwyczaj daje 5 :razz:

Opublikowano

Popieram żoneczkę :wink: Ocena przepisu z czasem i tak się uśrednia - a autor wiadomo - po pierwsze zwykle już przetestował przepis, a skoro go podaje to pewnie jest on bardzo dobry jego zdaniem - nie możemy mu więc odbierać możliwości dodania oceny :razz: Co więcej - każdy może ocenić tylko raz - tak więc nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że taki sposób oceniania jest niesprawiedliwy. Zero odsłon jest dlatego, że liczba odsłon jest aktualizowana co godzinę (ze względów technicznych). Pozdrawiam serdecznie Marcin

Opublikowano

Nie ma przeszkód, żeby oceniać własne przepisy. My z Dorotą staramy się oceniać przepisy, które wykonujemy z forum. Myślę, że te gwiazdki trochę pomagają w wyborze odpowiedniego przepisu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.