ina12 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mój nieudany Wielkanocny Koszyk Drożdżowy z przepisu "Ciasta Domowe" Ciasto w smaku bardzo dobre, podobne do chałki. Cytuj
ela52 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witaj Halinko!!!! Zrobilas super koszyczek drozdzowy, wyglada bardzo smakowicie. Cieplutko pozdrawiam :oops: :oops: :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witaj Elunia! Ten koszyk nie wygląda tak jak powinien. W przepisie jest podane 3 szklanki mąki i 1 1/2 szklanki mleka, to za dużo ale wybrnęłam z tego bo dosypałam tyle mąki żeby uzyskać należytą konsystencję i obawiałam się niepotrzebnie o smak. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
andy8 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a dlaczego ineczko nie udany mnie sie bardzo podoba podziwiam cie ze mimo tylu zajec znajdujesz czas by piec takie pysznosci,duzo zdrówka dla taty :oops: Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Andy dziękuję za życzenia dla taty. Obwód koszyka powinien być wyższy, wnętrze większe, uchwyt niższy a szerszy. Ilustrację mam przy przepisie, autorka pomyliła ilość mleka i ja jeszcze będę próbować i wtedy dodam przepis i zdjęcie jak mi się uda. Szybko go się robi i jest mało pracy. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi