Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy zostaje mi chleb robię z nim coś takiego : Obieram cebulkę (3 lub 4 sztuki), kroję ją np. w piórka (jak mi się nie chce to tylko w krążki). Wrzucam na patelnię ze smalcem albo olejem. Na wierzch cebuli układam stary chleb pokrojony w kromki i przykrywam. Po chwili obracam. Po wyjęciu chlepka z patelni jest on mięciutki, pachnący i bardzo smaczny. Oto mój sposób na pozbycie się czerstwego pieczywa ;) RADA: Od czasu do czasu przemieszać cebulę aby się nie przypaliła Ogień nie może być duży- cebulka ma być zeszklona a nie spalona! Cebulkę można później wykorzystać np. do zup, sosów czy czego się tam chce :D Smacznego!

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.