k@sia Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Długim ostrym nożem wyciąć w polędwiczce kieszonkę, w taki sposób aby do środka można było włożyć nadzienie. Nadzienie: można je przygotować tak jak na kotlety mielone (mielone mięso, cebula, bułka tarta, surowe jajo, przyprawy) dodając w zależności od upodobań paprykę, bądź pieczarki ewentualnie można przygotować nadzienie warzywne nie dodając mięsa mielonego Nadzianą polędwiczkę obsypać przyprawą Delikat do mięs (czerwony) i majerankiem, owinąć folią do pieczenia. Piec do miękkości. Smacznego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.