Ja mam taką o mocy 1300W. Gofry wychodzą chrupiące .Przy zakupie gofrownicy trzeba zwracać uwagę na moc im większa tym lepsze i bardziej chrupiące wyjdą gofry.I tak jak pisze basga po upieczeniu trzeba je ułożyć aby odparowały bo inaczej będą ''gumowe''.
Właśnie dzisiaj zrobiłam Wuzetkę, pyszna.Masa jest lekka i puszysta,ciasto robiłam jakieś cztery godziny temu a już jest smaczne,jutro kolejna degustacja.
Upiekłam dzisiaj cielaczka,wyszedł super a zapach roznosił się po calym mieszkaniu. Troszeczkę zmodyfikowałam masę serową zamiat mąki ziemniaczanej dodałam budyń i troszeczkę aromatu śmietankowego. Ciacho pyszota naprawdę polecam zwłaszcza, że nie jest pracochłonne.
Zdecydowanie biegnji po czerwone ja sama kiedyś przez pomyłkę gotowałam niebieskie nie wiedząc że jest nie słodzone,po trzech gozinkach otwieram i zdziwiona patrzę gdzie mój karmel dopiero przeczytałam że brak w nim cukru a bez cukru klops karmelu nie ma.