marudko, kolejnosc czynnosci zmienisz, i bedzie git... najpierw galaretka, a na koniec wykanczasz boki :? uda sie napewno.
Jesli chodzi o biszkotp to ja najpierw bialka, cukier, a potem zoltka ubijam, przesiana make z proszkiem, a na sam koniec lyzke octu, biszkopt zawsze wychodzi pulchny i wysoki :D
Ozdobne "kupki" robisz albo taka szpryca, albo rekawem, a jak nie masz to bierzesz kartke robisz stozek, obcinasz delikatnie szpic, nakladasz krem, i najpierw zrob sobie probe, na talerzu, a potem siup na tort :)
Masz racje najwazniejsze, ze chcesz sie "naumiec" a to juz postep, ja tez sama uczylam sie gotowac, piec... jak zyla moja mama nie musialam sie tym zajomowac, bo po co skoro ona to zrobi lepiej, a pozniej nie mialam wyboru i musialam uczyc sie wszystkiego sama... takie zycie.