RoslinPL Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Cześć! Mam Wam do zaoferowania dosyć stary przepis, który poznałem jako dziecko przez moją Ciocię (pozdrawiam). Pizza z płatków śniadaniowych - nie będę się rozpisywać - obejrzyjcie sami nagrałem filmik pokazujący jak przygotować taką pizzę !! Gorąco ją polecam - jest PYSZNA i bardzo, bardzo pożywna! Pozdrawiam! Roślin PL Cytuj
Gość pauulinka Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Wow, nigdy nie słyszałam o czymś takim. Koniecznei muszę wypróbować :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Hmmm wygląda smacznie, ale chyba nie jestem do końca przekonana Cytuj
miodek90 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Całkiem spoko! Kolejna alternatywa dla zwykłych płatków z mlekiem. Super! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi