Majki70 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jestem w końcowym stadium remontu kuchni. Potzrebuje tylko rady w kwestii piekarnika do zabudowy. Co polecacie? Kuchnia nowa więc i piekarnik na poziomie by się przydał:) Cytuj
Neynora Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja osobiście wybrałabym Whirpool'a, bo sprzęt jest dosyć ładnie wykonany, a urządzenie jest proste w obsłudze. Czy szukasz raczej konkretnego modelu? Cytuj
francuskakuchnia Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja właśnie mam piekarnik do zabudowy Whirlpool- faktycznie jest prosty w obsłudze i bardzo łatwo się go czyści. Cytuj
bulimek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Rzeczywiście są one bardzo dobrze wykonane i ładnie się wkomponowują w kuchnię. A z pieczeniem też nie ma problemów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi