atrix_0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Garnki Rzymskie - może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć do czego coś takiego służy? czy to na prażone czy jak? Cytuj
asienka19873 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Cześć , podaję link gdzie jest opisane do czego służą te garnki i jak ich używać :) są też przepisy. https://www.garnek-rzymski.pl/ Cytuj
basga Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 podciągam temat bo ostatnio się nim zainteresowałm Cytuj
basga Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Garnek rzymski - instrukcja użytkowania. Co i jak piec w garnku rzymskim- – Garneczki.pl - blog.url Cytuj
basga Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 mam i ja-kupiłam o pojemności 2 litry bez przykrywki, bez powlekania emalią ,taka jakby keksówka bo chcę go używać do pieczenia chleba,były o poj.4 litry z przykrywką no ale dla mnie to za duże,póki co to mięsa w tym nie planuję. Cytuj
basga Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 kupiłam drugi-okrągły,z przykrywką o poj.3 litry.Taki chlebuś wychodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi