Gastrosfera Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Składniki: - Salami węgierskie ZM Pekpol w plasterkach - bagietka - czarne oliwki - ser pleśniowy - serek do smarowania Sposób przygotowania: Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i ?zamykamy? drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany ?żagiel? wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego! Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wyglądają przepysznie. A że uwielbiam salami więc na pewno nie długo się skusze i sama takie przyrządzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.