francuskakuchnia Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Chciałabym się Was zapytać: kuchenki mikrofalowe jakich producentów posiadacie w swoich mieszkaniach/domach? Jesteście z nich zadowolone? A może zdecydowanie nie polecacie jakiś marek? Cytuj
Gość Jacek1978 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o mikrofalówki do zabudowy to polecam marki Bosh :) Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja miałem Zanussiego - typowania tania mikrofala ale sprawowała się świetnie. Teraz to zależy jak trafisz - ja mogę polecić Zelmera albo LG Cytuj
Neynora Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 A mnie się bardzo podobają (no i są dobre!) mikrofalówki z Candy, ceny przystępne. Albo Whirpool, ale to już trzeba wydać troszke więcej pieniążków Cytuj
francuskakuchnia Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Przeglądając katalog Whirlpool zauważyłam, że ich sprzęt ma coś takiego jak technologia 6-ty zmysł.Wiecie może na czym dokładnie to polega i w jaki sposób ułatwia przygotowywanie potraw? Cytuj
Gość Jacek1978 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam. Technologia 6ty Zmysł to pełna automatyka funkcji, z których możesz skorzystać przygotowując posiłki w kuchence mikrofalowej. Czyli są to funkcję z gotowymi programami :) Pozdrawiam Cytuj
francuskakuchnia Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 już wiem.przy technologi 6-ty zmysł nie ma konieczności programowania kuchenki. Sama dobiera i dostosowuje poziom energii. Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 W mojej kuchni niedawno zagościła mikrofala do zabudowy marki Bosh. Wciąż odkrywam jej funkcje, ale myślę że się dogadamy :) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Ja nie ma kuchenki i zastanawiam się, czy warto kupować? Cytuj
bulimek Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Mi się przydaje mikrofala, zaczynając od zrobienia tosta z serem, przez podgrzanie mleka do kawy, aż po odgrzanie obiadu:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi