AnnaK Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Szybka przekąska na ciepło dla niespodziewanych gości. Ciasto francuskie gotowe Ser żółty Salami Keczup Czosnek, zioła i co kto chce ciasto pokroić na 6 części posmarować keczupem, posypać czosnkiem i ziołami i 1/2 każdej ponacinać bardzo dokładnie zlepić brzegi SMACZNEGO Wstawić do gorącego piekarnika, piec 15-20 minut w 210st C 1 Cytuj
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Też robię, ale nie przecinam i następnym razem na pewno zrobię takie małe, fajne otworki. Cytuj
jestsmak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Świetny pomysł, można jeszcze pieczarki i/lub paprykę :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Można wszystko. Grzyby, kapustę, mięso, warzywa, biały ser, owoce....itd :biggrin: Cytuj
Gość faworek33 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Obiecałam koleżance, że zrobię coś na jej parapetówkę, dzięki za pomysł, z pewnością skorzystam :-) Cytuj
Armenika Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Fajny pomysł, z pewnością skorzystam niedługo :) Cytuj
ustame Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Idealne! :) WYjechałam już od rodziny a u siebie mam pustoz gotowych potraw. Dzisiaj niespodziewani goście wpadają, już wiem co będzie na stole :) Cytuj
fladra_89 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 apetyczna przekąska, z całą pewnością wykorzystam ten przepis. Cytuj
szarlotka Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 smakowitości :) ja czesto z ciasta francuskiego robie takie paluchy z solą i kminkiem :) szybkie i znikają błyskawicznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi