justhi Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 20 dag makaronu 25 dag szynki konserwowej 15 dag sera żółtego 1/2 dużej czerwonej papryki 4-5 ogórków konserwowych 15 dag orzeszków ziemnych (niesolonych) majonez sól, pieprz Makaron ugotować al dente, wystudzić. Orzeszki uprażyć na suchej patelni. Szynkę, ogórki, ser i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić solą i pieprzem do smaku, dodać majonez i wszystko dokładnie połączyć. Smacznego :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.