kyriewicz Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Witam !Organizuje imprezę .Ma być to grill .Brdzie wiele osób ,które będą jadły rożne potrawy mięsne .Szczególnie kobiety dostaną dwuznaczną kiełbasę [E] Ale jedna z kobiet nie je mięsa i muszę znaleźć dla niej jakąś alternatywę .Więc potrzebuje się dowiedzieć ,czym można zastąpić kiełbasę z grilla.Na coś bez mięsa i o podobnym wyglądzie jak kiełbasa .Nasuwa mi się od razu banan.Ale może ktoś ma bardziej kreatywny pomysł .A może ktoś wie jak najlepiej takiego banana podać. Z góry dziękuje [E] Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Witaj 🙂 To może coś z tego wybierzesz: :arrow: kolba kukurydzy; :arrow: szaszłyk warzywny z pieczarkami; :arrow: nacięta bagietka i posmarowana masłem ziołowym lub czosnkowym; :arrow: łódka z cukinii lub ziemniaka faszerowana np. cebulą, czosnkiem, może ulubionym serem. Powodzenia i udanej imprezy :) Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Pokombinowałabym z szaszłykami :) A żeby wegetarianka nie czuła się "obco" :D przy stole, pokusiłabym się o zrobienie szaszłyków zarówno mięsnych, jak i całkiem warzywnych - myślę, że wszyscy będą zadowoleni :) Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 warzywa z grilla są super. właśnie cukinia, czy bakłażan.. albo papryczki.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi