UzytkownikMS Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Makaron podobno ma dużo cholesterolu.Lekarze ostrzegają nie jeść za dużo, a jak nie jeść takich smacznych dań z makaronu. Na obozach letnich popularny był makaron z dżemem.Tanio i szybko. Cytuj
Gość marlen Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 eee tam, ja jadam dużo makaronu i jestem okazem zdrowia. Grunt to dbać o kondycję fizyczną :) Cytuj
Gość mysza_1989 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Robiłam, ale wyszedł mi trochę mdły ten szpinak :/ może za mało czosnku ? Możliwe :) Ja też mam problem z doprawieniem szpinaku zawsze :) Cytuj
Smakija Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Co do szpinaku to dodalabym zamiast serka plesniowego serek topiony co fajnie nadalo by konsystencji a serki plesniowe nie kazdy lubi. Cytuj
Armenika Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 No tak, szpinak tzreba umieć doprawić, a nie każdemu udaje sie ta sztuka. Najlepszy jadłam kiedyś jak odwiedzałam przyjaciółkę w Lublinie. W życiu nie widziałam tak wypasionego należnika ze szpinakiem :D Był przepyszny. Chciałam powtórzyć ten smak, ale jeszcze mi sie nie udało. Niemniej jednak cały czas próbuję :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi