Azalka Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Składniki: 6 białych kiełbasek, oliwa z oliwek. Sos: 3/4 szklanki keczapu pikantnego, 4 ząbki czosnku przepuszczonego przez praskę, 2 łyżki sproszkowanej czerwonej ostrej papryki, 1 łyżkę oregano, 1 łyżkę tymianku, 0,5 łyżki soli, 0,5 łyżeczki zmielonego białego pieprzu, 0,5 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu. W miseczce połaczyć składniki sosu. Kiełbaski posmarować oliwą i podpiec na grillu. A następnie smarować sosem przewracając od czasu do czasu aż się zrumienią. Smacznego! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.