AnnaK Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Nie podaję proporcji, bo każdy doda według swojego smaku więcej wędliny lub więcej sera. - jajka ugotowane na twardo - twardy ser żółty - salami - szczypior lub cebula - majonez - pieprz Jajka przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka i przetrzeć je przez sitko. Ser starkować na drobno, salami pokroić w drobniutką kostkę, szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki doprawić pieprzem i wymieszać z majonezem. Napełnić farszem białka. Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Super jajeczka i fajny pomysł, z salami i serem jeszcze nie robiłam, dziękuję Aniu 🙂 Cytuj
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Jesli faszeruje jajka to robie "nadzienie" z żóltek , podsmazonych pieczarek (lub innych grzybów latem ) i cebulki. Oczywiscie doprawione do smaku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.