Nikolka_85 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny:) Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieję, że mi pomozecie. znalazłam fajny przepis na udka - https://www.dla-kobiety.pl/kuchnia/dobre-bo-polskie/udka-kurczaka-w-marynacie-miodowo-musztardowej ale niestety u mnie w sklepie nie ma musztardy Dijon z przepisu ? czy robiłyście już może takie udka? mozna to czymś zamienić? a jak nie, to gdzie mogę kupić ? w jakim większym sklepie, bo niestety mieszkam w dość małej miejscowości i nie ma u mnie w sklepie tej musztardy. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Nikolka musztardę Dijon z łatwoscią kupisz w supermarkecie. Ja kupuję w Tesco. Ale popytaj w sklepikach może dostaniesz. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
Smakija Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja tez ta musztarde widzialam w wielu marketach na polkach. Mam nadzieje ze znalazlas bo przepis wart tego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi