Kaszel Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Witam, tak sie sklada, ze musze ugotowac sobie cos do jedzenia, a jedyne co mam dostepne to makaron, kotlety z kurczaka (pseudoschabowe), puszka kukurydzy, puszka czerwonej fasoli, ser i troche roznych przypraw. Problem zaczyna sie w momencie gdy sie okazuje, ze nie moge nic dokupic ani smietany, gotowego sosu, warzyw itp. Da rade cos z tego zrobic? Moze jakis sos do makaronu ale nie wiem czy z samej wody i tego co napisalem da rade (brak doswiadczenia), i tu pytanie do was: macie jakies pomysly? Zapomnialem dodac, ze dostepne naczynia to garnek i patelnia, nie mam nic zaroodpornwgo w czym moglym zrobic jakas zapiekanke. Cytuj
Armenika Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 No to bogato :D A przecieru pomidorowego u Ciebie nie uświadczy? Cytuj
PiaskowaAgata Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mimo wszystko też jestem nowicjuszką. Zrobiłam baklavę i wierzch wyszedł twardy jak kamień, to samo w lasagni. Wszystko smaczne ale wierzch twardy jak łyko. Co robić ? Cytuj
marysi_co Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o lasagne, to można obficie polać beszamelem plus serem :) I ja też podgotowywuję makaron, wtedy nie trzeba aż tak dłużo trzymać lasagne w piekarniku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.