Dorota Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mniam, zjadłoby się kawałeczek :) Cytuj
basga Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja robiłam podobnie tylko samo drobiowe:3 nogi obrałam,do tego przyprawy i nawet nie marynowałam tylko od razu do szynkowaru,zapach nie do opisania w całym domu no a o smaku nie wspomnę,tylko ciut mało słone no ale lepiej nie dosolić niż przesolić.Mam pytanie-od spodu ...woreczek mi chyba się rozpuścił bo została tylko górna część...wy też tak macie?a może coś robię żle? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mnie też woreczek na dole się rozszedł > może za mocno upychałam ?? Następnym razem zrobię z zapasam na dole :P Teraz gotowałam bez woreczka z termometrem bo nie wiedziałam jak długo gotować tą mieszankę > 2 h wystarczyły. Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 nie wierzę,że przez 5 lat nikt tu nic nie skrobnął ?a ja czekam właśnie na drugi szynkowar,inny,taki obciążany sprężynami bo wędlinę robię conajmniej raz w tygodniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi