emako Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Pierogi leniwe;) albo surówka + ziemniaki pieczone w piekarniku + jajko sadzone Cytuj
Magdalenkaaa Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Cześć wszytskim, jestem tu co prawda nowa, ale również uwielbiam gotować Co do łatwych przepisów wszytskim polecam zrobienie makaronu tagiatelle z krewetkami oraz pomidorkami koktajlowymi. NAprawde niebo w gębie. Po raz pierwszy danie to jadłam jak byłam na wakacjach w Chorwacji. Jak wiadomo chorwaci uwielbiją lekką kuchnie i taką też stosują. Apartament zarezerwowałam wtedy z firmą www.edom.pl a około 100 metrów od niego znajdowała się bardzo fajna restauracja.Co do dań prostych bardzo często robie też takie gotowe typu Chłopski Garnek czy też nawet piersi z kurczaka z przyprawami, chodzi tutaj o te które bardzo czesto są reklamowane Papirus czy jakoś tak. Ogolnie ostatnio bardzo często gotuje również z przepisów lidlowskich są one naprawde ciekawe i mają fajne połączenia, akurat wczoraj robiłam pulpeciki w sosie azjatyckim. To bardzo ciekawe połączenie ostrości z lekko słodkawym smakiem mleka kokosowego. Rewelacja, ale oczywiście zależy kto co lubi Cytuj
mslowik Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Bardzo tanie i bardzo smaczne? Polecam placki z ziemniaków i buraków tartych na grubych oczkach. Są tanie i dziecinnie proste w wykonaniu. Cytuj
makowapani Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajne porównanie gdzie lepiej gotować.https://marketmoney.pl/artykuly/obiad-w-domu-tanszy-niz-na-miescie,75,0,1520203.html?rfguidfo Ja zazwyczaj jem na mieście bo leniwy człowiek ze mnie, ale chciałabym zaoszczędzić i zacząć gotować w domu - to taaakie trudne :(( 1 Cytuj
Armenika Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Najtańszy i najszybszy jest sos baszamelowy homemade :) Można do niego dorzucić wszystko, co ma sie w lodówce: - kurczak - szynka - boczek - brokuły - serek plesniowy albo topiony albo podawać go solo z makaronem, ryżem albo kaszą. Ja go uwielbiam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi