basga Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja robiłam w/g przepisu ale tylko ciasto,kremu już nie robiłam. Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Napiszcie, proszę na jaką blachę są te proporcje? Ze zdjęć widzę że na tortownicę. A czy starczy tego na dużą blachę? Moi domownicy uwielbiają ciasta. Ciasto z tortownicy byłoby na raz. Cytuj
wiola344 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ;) witaj minia51 ja piekłam w płaskiej blaszce o wym. 31 cm /26 cm i wyszło super grube tak jak widać ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Wiolu dziękuję za szybką odpowieź. Pozdrawiam Cytuj
Gość agi181174 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Dziewczyny a w jakiej temperaturze to ciacho się piecze, wygląda apetycznie ale nie mam pojęcia w jakiej temperaturze je upiec??? Cytuj
wiola344 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja piekłam to ciacho tak 160-180 c nie umiem napisac dokładnie bo mój piekarnik ma cyferki nie stopnie i tak między 3-4 nastawione i ok 50 min :evil: Cytuj
aneczka28 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Upiekłam to ciacho w sobote było pycha ale jak zaczynałam robić to myślałam ze kicha to ciasto białe bo gniotę i gniotę i nic KRUSZONKA ale wzięłam się w pas i zagniotłam. Pozdrawiam Ania Cytuj
basga Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Aniu-ja myślałam tak samo ale się skusiłam,właśnie ze względu na to połączenie i choć nie zrobiłam kremu to samo ciasto wyszło dobrze a następne zrobię już w/g przepisu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.