Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie, proszę na jaką blachę są te proporcje? Ze zdjęć widzę że na tortownicę. A czy starczy tego na dużą blachę? Moi domownicy uwielbiają ciasta. Ciasto z tortownicy byłoby na raz.

Opublikowano

;)  witaj minia51 ja piekłam w płaskiej blaszce o wym. 31 cm /26 cm i wyszło super grube tak  jak widać ;)

Opublikowano

Dziewczyny a w jakiej temperaturze to ciacho się piecze, wygląda apetycznie ale nie mam pojęcia w jakiej temperaturze je upiec???

Opublikowano

Ja piekłam to ciacho tak 160-180 c nie umiem napisac dokładnie bo mój piekarnik ma cyferki nie stopnie i tak między 3-4 nastawione i ok 50 min :evil:

Opublikowano

Upiekłam to ciacho w sobote było pycha ale jak zaczynałam robić to myślałam ze kicha to ciasto białe bo gniotę i gniotę i nic KRUSZONKA ale wzięłam się w pas i zagniotłam. Pozdrawiam Ania

Opublikowano

Aniu-ja myślałam tak samo ale się skusiłam,właśnie ze względu na to połączenie i choć nie zrobiłam kremu to samo ciasto wyszło dobrze a następne zrobię już w/g przepisu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.