SmakoszkaSmak Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Składniki: 20 dag żółtego sera słoiczek marynowanych pieczarek cebula jabłko majonez sól cukier sok z cytryny Sposób wykonania: Pieczarki oczyścić po czym wrzucić na osolony wrzątek i gotować około 5 minut. Po tym czasie je odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie marynowane pieczarki, cebulę oraz jabłko pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą dodając majonez. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://studioplus.pl/ Edytowane 20 Lipca 2013 przez SmakoszkaSmak Cytuj
ania77 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Bardzo ciekawy przepis. Z pewnoscią dziś zrobię taką sałatkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.