Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

  Składniki:


20 dag żółtego sera

  słoiczek marynowanych pieczarek

  cebula

  jabłko

  majonez

  sól

  cukier

  sok z cytryny


  Sposób wykonania:


Pieczarki oczyścić po czym wrzucić na osolony wrzątek i gotować około 5 minut.
  Po tym czasie je odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki.
  Następnie marynowane pieczarki, cebulę oraz jabłko pokroić w drobną kostkę.
  Wszystkie składniki połączyć ze sobą dodając  majonez.
  Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

https://studioplus.pl/

Edytowane przez SmakoszkaSmak
  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.