SmakoszkaSmak Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Składniki: 4 jajka 3 ugotowane ziemniaki cebula ? pęczka natki pietruszki 4 łyżki oliwy sól pieprz Sposób wykonania: Obraną cebulę oraz ziemniaki pokroić w kostkę. Następnie ugotować jajka na twardo, po czym je obrać ze skorupek i również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Skropić oliwą i posypać posiekaną natką pietruszki. Na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ https://studioplus.pl/ Cytuj
UzytkownikWI Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie dodajesz do sałatki żadnego majonezu czy ketchupu ? Generalnei nie wykonywałem jeszcze takiej sałatki, żeby nie dodać nawet najmniejszej ilości jakiegoś sosu Cytuj
AnnaK Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Zrobiłam sałatkę tylko zamiast oliwy (nie lubimy) wzięłam olej. Niestety zapchaliśmy się nią i dopiero po dodaniu majonezu nabrała smaku i okazała się pyszna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi