SmakoszkaSmak Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Składniki: 90 dag mielonej wołowiny przyprawa meksykańska do smaku 2 cebule 30 dag sera cheddar 250 g chipsów kukurydzianych główka zielonej sałaty 2 pomidory Sposób wykonania: Wołowinę przełożyć na patelnię, dodać posiekaną cebulę oraz przyprawę meksykańską. Całość wymieszać i smażyć na małym ogniu. W między czasie starty ser wymieszać z pokruszonymi chipsami, porwanymi na mniejsze kawałki liśćmi sałaty oraz kawałki pomidora. Przełożyć całość do wołowiny. Dokładnie wymieszać i podawać na ciepło. -------------------------------------------------------------------------------------------------https://studioplus.pl/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.