Armenika Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Ostatnia moja wyprawa w góry skończyła sie w schronisku, gdzie z trzęsocymi się uszami wcinałam zupę czosnkową z grzankami i tartym żółtym serem. Wertuje nasze forum w poszukiwaniu czegoś podobnego i nie moge znaleźć. Może któryś z forumowiczów ma jakis sprawdzony przepis na zupę czosnkową? Bardzo by mi zależało odtworzyć jej smak :D Bo była pyszna i postawiła mnie na nogi. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Witaj 🙂 Może to coś podobnego do mojej zupki? :mrgreen: Cytuj
meskakuchnia Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Cześć, może ci będzie smakować moja wersja. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
mista_dorota Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Uwielbiam zupę czosnkową, kiedyś jadłam w restauracji taką z której nie było czuć (zapachu) czosnku a smakowała idealnie, jak myślicie jak to zrobili? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi