aamms Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Witajcie.. jestem nowa.. i nowa na forum.. dlaczego tak?.. bo po pierwsze na forum a po drugie, bo po wielu, wielu latach właściwie na nowo zaczynam swoją przygodę z kuchnią, gotowaniem, pieczeniem i smażeniem.. a dlaczego nie wierzę, że tu jestem? bo przez te wszystkie lata zawsze mówiłam, że wolę zrobić remont mieszkania, postawić dom czy kopać rowy, niż stanąć przy garach.. a jednak.. chociaż nadal nie wierzę.. ale zaczęło mi to sprawiać prawdziwą frajdę.. na razie będę jednak bardziej czytać niż pisać.. ale mam nadzieję, że tu zostanę na dłużej.. a teraz lecę czytać i przepisy i w ogóle forum.. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Witaj 🙂 ja też nie wierzę, że do nas dołączyłaś i że wybrałaś właśnie nas :biggrin: Ale fajnie, że jesteś, też mam nadzieję, że z nami zostaniesz na dłużej i że będzie Ci tu z nami dobrze, wspólne pieczenie, gotowanie, pomaganie w różnych problemach z kuchni jest fajne :biggrin: Pozdrawiam Cię serdecznie i smacznych obiadków życzę 🙂 Cytuj
aamms Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) No dołączyłam.. i myślę, że zostanę.. nie ukrywam, że na razie pichcenie rózności sprawia mi ogromną frajdę.. pewnie dlatego, że nie muszę.. tylko po prostu chcę.. Właśnie napisałam w innym wątku, że idę piec sernik wiedeński.. a przy okazji mam pytanie - kupiłam dzisiaj gęsie udka i chciałabym coś z nimi zrobić.. macie jakiś fajny, nietrudny, szybki i najważniejsze - smaczny przepis na gęsinę? Edytowane 13 Listopada 2013 przez Dorota Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 🙂 Proszę 2 przepisy na gęsinę: - - Przyznam się, ze jeszcze gęsiny nie robiłam, ale wszytko przede mną ;-) (mam jedną gąskę zamówioną :mrgreen:) Cytuj
AnnaK Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 aamms witaj :biggrin: Szczypię Cię bardzo mocno żebyś uwierzyła, że jesteś z nami. ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.