Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilkanaście dużych pieczarek kartonik sera feta biała część pora sól, pieprz masło, olej przygotowanie: Pieczarki oczyścić, wykroić nóżki, ale nie wyrzucać. Pora pokroić w krótkie cienkie paseczki, poddusić na maśle, dorzucić pokrojone nóżki pieczarek i udusić razem na miękko. Ostudzić i wymieszać razem z fetą, odrobiną soli i sporą porcją pieprzu. Do każdej lekko oprószonej solą pieczarki nałożyć porcję farszu i zawinąć delikatnie w posmarowaną olejem folię do pieczenia. Piec na niezbyt mocno rozgrzanym grilu po kilka minut z każdej strony. Temperatura nie powinna być zbyt wysoka, gdyż feta może się zwarzyć. Grzyby nie mogą też być zbyt szczelnie zawinięte w folię, gdyż puszczą zbyt dużo soku. Pieczarki powinny po prostu zmięknąć, a nadzienie rozgrzać się. Udanego grilowania. smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.