monika76 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Składniki: 45 dag chudej wołowiny bez kości,20 dag chudej baraniny(mozna zastąpić mięsem wieprzowym np.karczkiem,łopatką),sól,pieprz,majeranek,2 drobno posiekane ząbki czosnku, 5 łyżek oliwy ,1 cebula drobno posiekana. Wykonanie: Zemleć oba rodzaje mięsa i przyprawic je pieprzem,solą,cebulką,czosnkiem i majerankiem.Uformować z niego rolki o grubosci palca i dł.około 5 cm.Posmarować je oliwą i piec przez 5-8 min na brązowo na grilu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.