asienka19873 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Ciekawa jestem czy macie swoje ulubione produkty, które zawsze muszą być w domu :) U mnie koniecznie musi być: - Makaron wszelkiego rodzaju <3 - pomidory w puszce i przetarte - cebula i czosnek - mozzarella , ser żółty, jajka i śmietana 15% w lodówce :) - krewetki i pierś z kurczaka w zamrażarce :) - bazylia ( świeża), oregano, chili, sól morska i kucharek A czego nie może u was zabraknąć ? Cytuj
wykipialmimakaron Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 produkty pełnoziarniste! uwielbiam wszelkiego rodzaju makarony, otręby, mąki... wzbogacają wiele moich przepisów ;) przyprawy korzenne - dodaję je praktycznie do wszystkiego chilli - pikantne potrawy mi służą oregano i bazylia - zestaw przypraw podstawowych :P bez reszty sobie poradzę :D 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Fajny temat Asieńko 🙂 Mamy, mamy takie produkty, u mnie to są: :arrow: cebula; :arrow: czosnek; :arrow: różne mąki; :arrow: ryż i makarony; :arrow: przyprawy; :arrow: olej :arrow: masło; :arrow: bułka tarta; :arrow: ziemniaki i warzywa; :arrow: mięso w zamrażalniku; :arrow: proszek do pieczenia, galaretki i budynie; :arrow: mleko i śmietana, no i to chyba wszystko z tego co pamiętaj, jak mi się przypomni to będę dopisywać ;) 1 Cytuj
AnnaK Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 U mnie musi być: żółty ser chleb masło owoce włoszczyzna ziemniaki cebula szczypior (nawet zimą) czosnek herbata woda mineralna musztarda produkty do pieczenia ciast 1 Cytuj
marysi_co Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Obowiązkowo: czosnek cebula pieczywo masło herbata kawa woda mineralna majonez Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Maggi lub jej zamienniki - to zawsze musi znajdować się w mojej kuchni, praktycznie do każdej potrawy. To już takie zboczenie rodzinne chyba :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja za maggi nie przepadam, ale u mnie w domu też zawsze musi być bo inaczej domownicy się buntują Cytuj
Smakija Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Makaron, mąka i jajka. To mam zawsze. Ze zględu na upodobania żywieniowe synka mam też zawsze parówki , mleko i platki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi