madalina Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Podejrzałam przepis na szpinak sprzed trzech lat. Fajny. My robimy to tak: Spinacz mrożony lub swieży ugotowany (bez soli, ziemniaki też tak gotuję bo inaczej wypłukuje się potas wymagany przez mięśnie), odsączony podsmażamy na oleju, solimy 🙂, wbijamy jajka (ile kto woli) i dodajemy wczesniej zasmażoną na maśle bulkę tartą. Pyhotka. Ale tak pytając na marginesie, czy ktoś wie jak zastąpić jajka w pieczeniu ciasta ? Podobno mąka sojowa i ewentualnie zmielony sezam. Hętnie poznam nowe sposoby. Miłego smakowania, Madelina Edytowane 15 Grudnia 2013 przez madalina Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.