Beella Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Składniki: 0,5 kg schabu boczek wędzony po plasterku na jeden zawijasek kilka ziaren żurawiny suszonej lub mała łyżeczka dżemu z żurawiny musztarda wegeta pieprz mąka jajko bułka tarta olej Przygotowanie: Schab pokroić na koltlety,rozbić posypać wegetą i pieprzem.Każdy kotlet posmarować musztardą,położyć plasterek wędzonego boczku i żurawinę pod postacią jaką się ma.Zwinąć w zwijki obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej smażyć na rozgrzanym oleju lub maśle. Życzę smacznego:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.