Roma Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników Forum. Mam na imię Roma jestem starszą panią po 60-ce bardzo lubię pichcić.Staram się jak najmniej kupować gotowych produktów.Co tylko jest możliwe wykonuję we własnym zakresie.Oprócz tego kocham zwierzaki i w naszym domu jest ich na dzień dzisiejszy 13. Mamy dwa konie,5 psów i 6 kotów.Prócz koni wszyscy pozostali są naszymi współlokatorami. Liczę,że przyjmiecie mnie do swojego grona i przez jakiś czas potraktujecie ulgowo 🙂 Mieszkamy sobie na odludziu na leśnej polanie Część naszych domowników Bianka i Dinuś(syn i mama) Największa miłość mojego M Największy dekownik wśród kotów Chyba przesadziłam z tym przedstawianiem się :blush: Już milczę :neutral: Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam serdecznie w naszym smacznym gronie i ciesze się, że Pani do nas dołączyła 🙂 Dziękuje za takie piękne przedstawienie swojej Osoby wraz ze super zdjęciami (oglądałam je już kilkanaście razy, bo tak mi się podobają :blush: 🙂). Tylko nie zgadam się z tą "starszą osobą", bo Pani pięknie wygląda! Ja też kocham zwierzęta, zwłaszcza pieski, a te Pani są przecudowne :wub: Piękny ma Pani domek, i otoczenie... ten ogród, rośliny, kwiaty (też je kocham) i wokoło las, tyle zieleni :wub: można odpocząć i się zrelaksować - super! Mam nadzieję, że spodoba się Pani tutaj u nas na forum, dyskutujemy tutaj głównie o przepisach (mamy ich bardzo dużo, ale nadal czekamy na kolejne ;-)), ale mamy też tematy o roślinach i zwierzętach 🙂 Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego świętowania dzisiejszych Walentynek :wub: 1 Cytuj
AnnaK Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam w smacznym gronie. :biggrin: Berneńczyki są cudowne, koniska dostojne, a kocur jak to kocur. Znalazł wygodne miejsce i łaskawie pozwolił pstryknąć sobie fotkę. Pana M. nie wypada mi chwalić, natomiast Ty na pewno nie jesteś starszą panią. 1 Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam serdecznie! A kotek przecudowny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi