Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

         Pasta z paprykarza

   1 puszka paprykarza z ryżem

   2 jajka ugotowane na twardo

   2 ogórki kwaszone

      szczypiorek

      majonez, sól, pieprz

      Ogórki drobno pokroić i odsączyć, jajka posiekać. Wszystkie składniki połączyć i doprawić.

Opublikowano

Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada.

Opublikowano

Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada.

 

Podobno wszystkie odpady z sieci rybackich, wraz z muszlami itd, trafiają maszyny zwanej "wilk". Jest to wielki młyn z zębami, który mieli to wszystko, razem z kiepami robotników, guzikami od koszuli i niepopularnymi członkami załogi. Masa, która wyjeżdża z tej maszyny zagłady, po dodaniu ryżu i innych składników, trafia do puszek a potem na półki w sklepach, jako paprykarz właśnie...

Mniej wiesz, lepiej śpisz.

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spoon

Wielkie dzięki za uświadomienie. Przeczytaj uważnie wszystkie przepisy na Smacznym, a na pewno znajdziesz wśród nich dużo takich, które możesz obrzydzić.

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.