AnnaK Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Pasta z paprykarza 1 puszka paprykarza z ryżem 2 jajka ugotowane na twardo 2 ogórki kwaszone szczypiorek majonez, sól, pieprz Ogórki drobno pokroić i odsączyć, jajka posiekać. Wszystkie składniki połączyć i doprawić. Cytuj
Spoon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Kolega opowiedział mi kiedyś jak się robi paprykarza, na zawsze odebrał mi na niego ochotę.. Cytuj
AnnaK Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Mmm... dla mnie bomba ta pasta :D Cytuj
Spoon Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada. Podobno wszystkie odpady z sieci rybackich, wraz z muszlami itd, trafiają maszyny zwanej "wilk". Jest to wielki młyn z zębami, który mieli to wszystko, razem z kiepami robotników, guzikami od koszuli i niepopularnymi członkami załogi. Masa, która wyjeżdża z tej maszyny zagłady, po dodaniu ryżu i innych składników, trafia do puszek a potem na półki w sklepach, jako paprykarz właśnie... Mniej wiesz, lepiej śpisz. Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Spoon Wielkie dzięki za uświadomienie. Przeczytaj uważnie wszystkie przepisy na Smacznym, a na pewno znajdziesz wśród nich dużo takich, które możesz obrzydzić. Cytuj
figiel Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Ta pasta zapowiada się smakowicie . Paprykarz można samemu przygotowac i wtedy już na 100% wiemy co jemy ;) ... ja robię z tego przepisu od kilku lat - polecam . Cytuj
Apetycik Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo dobra propozycja :) a paprykarz lepiej zrobić samemu :P Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 fajny przepis - ja zastąpiłem paprykarz szprotami w sosie pomidorowym - wyszło świetne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.