Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-33785-0-99090500-1397649478_thumb.j

PRODUKTY
100g szpinaku baby
1 puszka ananasa
3-4 dojrzałe awokado
1 i 1/4 szklanki pestek nasion (dynia, słonecznik, sezam)
5 łyżek soku z ananasa
Cytryna do skropienia

 

PRZYGOTOWANIE
Z ananasa odlewamy sok i odstawiamy na bok.

Pestki nasion prażymy na suchej patelni do zarumienienia, cały czas mieszając, aby się nie przypaliły.

Plastry ananasa kroimy w kostkę (każdy plasterek na 8 części), a awokado kroimy w kostkę o wielkości 2-3cm.

Do miski wrzucamy umyte i osuszone liście szpinaku. Dodajemy ananasa, awokado i uprażone pestki.
Dolewamy ok 5 łyżek soku z ananasa, który wcześniej odlaliśmy i skrapiamy odrobiną cytryny.

Dokładnie mieszamy i odstawiamy na ok 15 minut, aby przegryzły się smaki.

Smacznego [E]

 

Jeśli spodobał Ci się mój przepis, to zapraszam po więcej na CRAZYCOOKINGCREATIONS

 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.