Zielona_Chrupalnia Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Hej, moja ciocia ma alergię na nikiel, co oznacza, że nie może jeść następujących produktów: podroby, owoce morza, łosoś, śledzie, konserwy sery topione, sery twarde i półtwarde piwo i wino mocne herbaty zielone i czarne czekolada, kakao migdały, orzechy laskowe, ziemne, ziarno słonecznika mleko sojowe, produkty sojowe, ziarno soi produkty zbożowe, proszki do pieczenia (pieczywo na proszku), mąka grubo mielona kukurydza, szpinak, czosnek, cebula zielona kapusta, sałata głowiasta, szparagi pomidory, marchew, papryka, koncentrat pomidorowy, ocet, chrzan gruszki, wiśnie, banany, brzoskwinie, ananasy, suszone śliwki produkty konserwowe rośliny strączkowe Tak się składa, że przyjeżdża do nas w odwiedziny i chciałabym upichcić coś, co jej nie zaszkodzi. Dodam, że jestem wegetarianką, więc mięso odpada. Jakiś pomysł? 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.