anka94 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Witam, nie wiem czy ten wątek był poruszany, jednakże zarejestrowałam się, ponieważ potrzebuje pomocy 🙂 Jestem studentką i jak wiadomo szukam różnych sposobów na oszczędzanie. Tematem przewodnim są zamienniki ( oczywiście sprawdzone przez Was) w miarę mozliwości zdrowe ( jeśli chodzi o skład mało rożniace się od pierwotnego produktu ). Mam na myśli wszystko np. jogurty( jogobella mozna zamienic na..?), wody do picia (zywiec zdroj mozna zamienic na ...?), soki, majonezy, ketchupy, masło,olej, lody ( ostatnio jadłam swietne podroby magnum ale nie pamietam nazwy), losoś, słodycze,konserwy, pasztety, miesa, itd.... Z tego co wiem można rzeczywiscie trafic na podbne w skladzie zamienniki za nizsza cenę 🙂 Prosze dzielcie się swoim doswiadczeniem. Aaaaa i chodzi mi o takie sklepy jak biedronka, tesco, polo itd 🙂 Jeżeli pamiętacie mozecie podawać nazwy zamienników. Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!!!! Edytowane 28 Maja 2014 przez anka94 1 Cytuj
marysi_co Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Właściwie wszystko co zrobisz w domu, z nietuczących składników (to można sobie sprawdzać w tabelach kalorii) jest zdrowe i tanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi